Etusivu / Yritysesittely

Yritysesittely

Peura Talot Oy, tuotemerkkinä Hirsikoto

Peura Talot Oy on pitkän ja vankan kokemuksen omaava hirsitalovalmistaja, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1966 asti - korkealaatuisia tuotteitamme on valmistettu jo lähes puolen vuosisadan ajan. Uuden sukupolven, sekä laajennetun osakaspohjan myötä asenteet ja ajatukset ovat uudistuneet ja kokemuksia aikaisemmilta vuosikymmeniltä on hyödynnetty asiakkaidemme parhaaksi.

Suunnittelu uusiutuvien asiakasmieltymysten mukaisesti on oleellinen osa palvelutoimintaamme. Peura Talot Oy osti vuoden 2008 alussa Hirsikoto tuotemerkin ja malliston vahvistaakseen kilpailukykyään hirsitalomarkkinoilla. Tuotannossa hirsiosat valmistuvat asennusvalmiiksi ja mittatarkoiksi tietokoneohjatuilla puuntyöstökoneilla. Nämä yhdessä takaavat yksilöllisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Hirsikoto -tuoteperhe

Hirsikoto on tullut tunnetuksi tasokkaiden ja jäljittelemättömien loma-asuntojen ja omakotitalojen toteuttajana. Hirsikodon vapaa-ajan Koivu-sarjana tunnetut huvilat ovat kotimaan valtakunnallisten loma-asuntomessujen menestynein mallisarja, josta osoituksena messuvoitto ja useita kärkisijoituksia loma-asuntomessujen yleisöäänestyksissä.

Erityisesti uudenlainen raikas tyyli, kuten kaarikaiteet, valoisuus ja linnamainen ulkonäkö yhdistettynä perinteiseen rakennustapaan, ovat miellyttäneet asiakkaitamme.

Tuotanto

Hirsikoto-talot valmistuvat Pohjois-Pohjanmaalla, Pyhäsalmessa. Tuotantoketju alkaa Suomen metsistä, joista puu hankitaan. Sahateollisuus jalostaa valikoidut hirsiraaka-aineet ja hoitaa uunikuivauksen, jonka jälkeen puutavara toimitetaan hirsitehtaalle. Hirsitehdas työstää valmiit raaka-aihiot erikoisprofiileiksi, joista hirsiosat valmistetaan asennusvalmiiksi. Hirsikoto-tuotteet toimitetaan aina mahdollisimman asennusvalmiina, mikä helpottaa ja nopeuttaa rakentamisvaihetta ja tuo selkeitä kustannussäästöjä. Hirsikoto asennuspalvelun saa lisätilauksesta.

Ympäristöasiat

Puu uusiutuvana luonnonvarana on ekologisuuden kannalta paras ja luonnonmukainen vaihtoehto. Ekologisten arvojen huomioiminen kuuluu jokapäiväiseen työhömme. Auringon voimalla kasvaneen puun tuotantoketju korjuupaikalta tehtaalle kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa, kuin muut rakennusmateriaalit. Työstössä syntyneen purun käytämme lämmitykseen ja maataloudessa tarvittavaksi puhtaaksi kuivikkeeksi ja eristeeksi. Ekologisuuden huomioimme myös pakkausmateriaaleissa; esimerkiksi käyttämämme kierrätettävät pakkausmuovit voidaan hävittää turvallisesti polttamalla. Puusta rakentamamme kodit ja loma-asunnot ovat tiiviitä ja lämpimiä - ja siten myös energiaa säästäviä.

Kansainvälisyys

Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä, Viro ja Ranska, mutta talojamme viedään lisäksi mm. Englantiin, Irlantiin ja Espanjaan. Viennin osuus on vuosittain noin 30 %:n luokkaa liikevaihdosta

Asiakaspalvelu

Hirsikoto-myyjällä on vankka hirsimateriaalin ja hirsirakentamisen tuntemus. Häneltä saat apua monissa rakennushankkeeseen liittyvissä kysymyksissä, ja hän voi toimia neuvonantajana hankkeen eri vaiheissa. Ota yhteys lähimpään Hirsikoto-myyjään tai suoraan tehtaan asiakaspalveluun.

Peura Talot Oy

Peura Talot Oy / Hirsikoto
Liiketie 18
86800 PYHÄSALMI
puh. 044 776 7100
info(@)hirsikoto.fi

Hannu Heinonen
Toimitusjohtaja
puh. 040 515 6860
hannu.heinonen(@)hirsikoto.fi

Margit Niemi
Talousjohtaja
puh. 040 507 8248
margit.niemi(at)hirsikoto.fi

Maarit Hilliaho
Arkkitehtisuunnittelu
puh. 0500 868 596
maarit.hilliaho(@)hirsikoto.fi


Peura Talot Oy:n ISO 9001 Sertifikaatti

Tutustu Peura Talot Oy:n laatupolitiikkaan
Powered by CMSimple | CMSimple Legal Notices
Ulkoasu Puisto Design & Advertising | Koodaus Animoottori